Business

NYNNE BOJSEN

Familiecoach, Bussiness coach, Psykoterapeut & Spirituel Vejleder


* 1:1 Coaching


* Teamudvikling


* Business Development


* Stresshåndtering


* MentorforløbHVAD ER DIT TALENT ?

OG HVORDAN UDNYTTER DU DET

I DIN VIRKSOMHED?

TALENT DYNAMICS SKABER ET FÆLLES SPROG I VIRKSOMHEDEN


Bliv klar over dine faglige kompetencer, muligheder og faldgrupper
Få faglig sparring, vejledning og udvikling som enkeltperson, medarbejdergruppe og virksomhedEn unik mulighed for at lære jer selv bedre at kende, forstå hinanden og skabe synergi i jeres virksomhed.TALENT DYNAMICS ER ET POWERFULDT REDSKAB TIL BUSINESS DEVELOPMENT

MEDARBEJDERE

Hver medarbejder får en personlig tilbagemelding på deres test i Talent Dynamics. Testen giver dem indblik i, hvilke unikke kvaliteter de kan tilbyde teamet, hvordan de kan forstå og anvende andre teammedlemers kvaliteter samt hvordan medarbejderen kommer i flow - dvs yder sit bedste og samtidig har det godt.
LEDERE

Bliv opmrærksom på dine unikke kvaliteter, hvordan du leder bedst, hvad der får dig i flow (og hvad der får dig ud af flow), samt hvordan du kan skabe et miljø omkring dig, så du yder bedst.
STRESSHÅNDTERING

Talent Dynamics danner et godt grundlag for stresshåndtering i viksomheden. Gennem testen bliver medarbejderen opmærksom på, hvad der får ham/hende ud af flow, hvilket er indbegrebet af stress, samt hvad der skal til for at komme tilbage i flow.

Ved at kombinere coaching, terapi og Talent Dynamics får medarbejderen og virksomheden et fælles sprog omkring, hvordan stress kan undgås samt håndteres, hvis det opstår.


"Vi har i vores team på 14 medarbejdere og 2 chefer haft et forløb med Talent Dynamics, faciliteret af Nynne Bojsen.

Forløbet har givet os en ny måde at se og forstå os selv som team samt de arbejdsopgaver, vi udfører. Hver medarbejder er blevet mere opmærksom på sine styrker og vi har fået et fælles sprog til at formulere bl.a. hvad vi som team gerne vil opnå. Derudover har forløbet givet vores medarbejdere nye værktøjer på hånden til at håndtere den kundekontakt, vores primære opgaver typisk indeholder.

Forløbet har skabt tydelige, positive spor i afdelingen, som er blevet bemærket i resten af virksomheden".

 

Niels Secher, bygherrerådgiver og arkitekt

Klar til at gå et step videre?


Ring på


61 41 42 04Eller skriv

 
 
 

NYNNE BOJSEN


Cand.Comm.

Pykoterapeut MPF

Familiecoach

Traumeterapeut, EMDR

Flow Consultant

Reiki Master

Spirituel Vejleder


KONTAKT


Østerbrogade 45, 1. mf

2100 København Ø


mail@nynnebojsen.dk


+45 61 41 42 04